Öncelikle soğan, kabak, patates soyulur ve yıkanır. Rendenin kalın kısmı ile rendelenir. Yumurtanın biri eklenir, üzerine maydanozlar yıkanır ve ince ince kıyılır. Soğan çok ince bir şekilde doğranarak bu kaba eklenir. Ardından patatesler rendelenir ve kaşar rendesi ile beyaz peynir ile kaba alınır. Baharatları atılır. Üzerine kabartma tozu, un ve damak tadına göre tuz eklenerek karıştırılır. Kalan bir yumurtanın beyazı süt ve bir iki kaşık sıvı yağ bir kaba alınır ve iyice çırpılır.
Bir yufka ikiye kesilir ve yarısı bu sosa batırılarak fırın tepsisine yayılır. Hazırlamış olduğunuz sebzeyi iyice karıştırdıktan sonra yufkanın üzerine serin ve ikinci kat yufkayı da sosa banıp karışım üzerine serin. Ardından kalan bir yumurta sarısı çırpılır ve yufka üzerine sürülür. Susam serpilir ve yüz seksen derece fırında üzeri iyice kızarana kadar pişirilir. Ardından fırından çıkarıp sıcak sıcak servis edilir.
Afiyet olsun.